Atlasnikamahoito

Pohja nro 2: Suora myynti

Palvelun esittely; tästä on kyse, tälläinen se on. Tiivistys; mitä ja kenelle ja kenelle ei ole suunnattu

Atlasnikamahoito on hoitomuoto, jossa jumissa olevat syvät niskalihakset saadaan rentoutettua ja sen seurauksena atlasnikaman virheasento korjattua. Hoito toteutetaan vartavasten tähän kehitetyllä syvähierontalaitteella, joka on tehokas mutta lempeä tapa käsitellä niskan alueen lihaksia. Atlasnikaman virheasento johtuu tyypillisimmillään pään retkahdusvammoista, mutta tutkimuksissa on tehty löydöksiä myös vauvoilla imukuppisynnytysten jälkeen. 

Jos kärsit päänsäryistä,migreenistä,jännitysniskasta,huimauksista,pään tukkoisuudesta, lantion virheasennosta,  niin hoidosta voisi olla sinulle suuri hyöty. Hoitomuoto sopii kaiken ikäisille.

Hyödyt; mitä se tekee, mitä siitä seuraa

Koska Atlasnikaman kautta kulkee tärkeimmät hermomme ja verisuonemme, on sen toimintahäiriöllä myös usein merkittävät seuraukset. 

Näin se toimii eli palvelun sisältö konkreettisesti ja toiminnallisesti

Kehote

Miksi on tärkeää toimia nyt

Miksi tämän ostaminen on turvallista ja fiksua

Bonukset

Aika tai määrä, rajoite + kehote

Tiivistelmä koko paketista eli kaikki yllä oleva uudelleen + kehote

Pohja nro 3: Pehmeä myynti

Oma esittely muodossa, joka kertoo mistä on kyse eli aihe + mitä hyötyjä ja kenelle tämä palvelu tuottaa

Kohtaaminen haasteiden kautta; käsittele haasteita ja kerro oma haastetarinasi

Ratkaisu: Kerro miten pääsit ratkaisuun ja mikä tämä ratkaisu on, mitä tuloksia sait ja millaisia tuloksia asiakkaasi ovat saaneet

Kuvaile maailma "ennen ja jälkeen" eli mitkä asiat eivät toimi ja ovat "vanhoja" ja mitkä uudet toimivat. Koulutat siis aiheesta ja kerrot, miksi tämä uusi näkökulma on validi ja tärkeä

Esittele palvelu; miten se toimii ja miten se auttaa eli sisällöt ja hyödyt

Hinta ja kehote

Lisäosia

Plussat ja miinukset; mitkä ovat palvelusi parhaat puolet ja mitkä miinuspuolet

Luo usko, että asiakas luottaa itseensä

Hinnan paloittelu ja vertailu

Luottamus tarinalla, omalla tai asiakkaan

Mikä on pahin, mitä voi tapahtua - entä paras

Vastaa näistä niin moneen kuin pystyt ja sopivalta tuntuu:

Olen kokeillut ja epäonnistunut, koska en jaksanut seurata ohjelmaa. Miten välttyisin tältä asialta nyt?

On niin kova kiire elämässä.

En usko, että voi saada aikaan näkyviä tuloksia. Voitko perustella miten se olisi mahdollista?

Miksi ostaisin tämän, muitakin on tarjolla?

Olen niin huonossa jamassa, että kannattaako minun enää yrittää...

Uskallanko ostaa / lähteä mukaan?

"Ihan kuin veri kiertäisi päässä paremmin."

Tuttu lausahdus kiropraktisen hoidon jälkeen. Olen kuullut sen varmasti satoja kertoja. Kevyt ja hyvä olo päässä ja hartioissa. Päänsärky, migreeni, huimaus ja töhnä olo päässä helpottaa. Ihan kuin aivot saisivat paremmin verta ja toimisivat paremmin. Näkö kirkastuu. Onko tuo euforinen olotila pelkkää plaseboa vai mistä se voisi johtua?


Nykyään suurin osa työikäisistä tulee kiropraktikon vastaanotolle niska-hartiaseudun ja rintarangan ongelmien vuoksi. Oireina usein niskan tai lapojen välisen kivun lisäksi mm. päänsärkyä, huimausta, migreeniä, refluksia, käden puutumista, hyvänlaatuisia rytmihäiriöitä, yleistä väsymystä ja voimattomuutta.


Lääketieteessä on tunnettu oireyhtymä, englanninkieliseltä nimeltään Cervical spondylotic internal jugular venous compression syndrome (IJVS). Se tarkoittaa sisemmän kaulalaskimon puristustilaa, jolloin pään verenkierto heikkenee. Normaalisti laskimoveri virtaa näitä suuria laskimoita pitkin kallon sisältä pois, jolloin päähän pääsee vastaavasti virtaamaan lisää hapettunutta valtimoverta. Jos tämä veren pois virtaaminen jostain syystä estyy tai heikkenee, kallonsisäinen paine nousee, aivo-selkäydinnestekierto häiriintyy (impaired CSF dynamics) ja hermostolliset oireet voivat olla hankalia. Päänsärky, tinnitus, humina päässä, erilaiset näköhäiriöt ja näön heikkeneminen ovat tunnettuja oireita IJVS-diagnoosissa.

On todettu myös yhteys vakaviin keskushermostoperäisiin (CNS, central nervous system disorders) sairauksiin kuten transient monocular blindness (yhden silmän ohimenevä sokeutuminen) Ménièrin tauti, Alzheimerin tauti (AD), kohonnut kallonsisäinen paine (idiopathic intracranial hypertension) ja ms-tauti.


Tässä tutkimuksessa

(https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6930831/

CNS Neurosci Ther.2020 Jan; 26(1): 47-54.)

keskityttiin todentamaan ylimmän kaulanikaman (Atlas) degeneratiivisten muutosten (kulumaviat, luupiikit) aiheuttamaan puristustilaan sisemmässä kaulalaskimossa ja tästä puristustilasta johtuviin vakaviin oireisiin.


Voisiko myös ryhdin huonontuminen, pään eteenpäin työntyminen (ns. kännykkäniska), nikamien virheasennot ja lukkiutuneiden nivelten aiheuttama lihasjännitys kaularangassa aiheuttaa samanlaisia oireita?


Voivatko degeneratiiviset muutokset olla seurausta juuri nivelten toimintahäiriöistä ja huonosta ryhdistä? Kulumavikojen synnystä voit lukea lisää täältä https://www.kiropraktikot.fi/kiropraktikot.fi-blog-kimmo-heinonen-selkarankaa-on-vaikeaa-laittaa-yoksi-vesilasiin


Välilevyjen rappeutumisesta ja välilevytyrästä lisää täältä

https://www.kiropraktikot.fi/kiropraktikot.fi-blog-kimmo-heinonen-mista-johtuu-valilevytyra


Voisiko kiropraktisella hoidolla, jossa korjataan ryhtiä ja nivelten toimintahäiriöitä ja niistä johtuvia lihasjännityksiä, olla apua näiden oireiden hoidossa?


Ainakin näin näyttäisi vastaanotolla tapahtuvan. On erittäin yleistä kuulla hoidon jälkeen potilaan sanovan, kuinka "näkö kirkastui" tai "ihan kuin veri alkaisi kiertää päässä" samalla kun koko hartiaseutu kevenee ja paine niskassa katoaa.


Kun kaula- ja rintarangan liikkuvuutta ja ryhtiä saadaan parannettua, koko hermosto toimii paremmin ja lihasjännitykset vähenevät. Kaularangan yläosassa ja kallonpohjassa nivelten lukkiutumat ja lihasjännitykset saadaan kiropraktisella hoidolla korjattua ja näin myös voidaan vaikuttaa pään verenkiertoon ja aivo-selkäydinnestekiertoon ja sitä kautta oireisiin positiivisesti.


Jos sinulla on päänsärkyä, tukkoinen olo päässäsi tai muita ym. oireita, niin suosittelen kokeilemaan ammattitaitoisen kiropraktikon hoitoa. tekstisi tähän...